⚠️ Díky velké poptávce o ČERSTVÝ PYTLÍK Vámi objednané zboží nebude vyrobené a doručené do Vánoc. Počítejte s dodáním v první polovině února. Z důvodu pozdní výroby funkčního vnitřního materiálu, budou naše produkty znovu k objednání nejdříve v průběhu února 2025. Předem děkujeme za pochopení.⚠️

Dodání zboží může být až po Novém roce. Předem děkujeme za pochopení.

Test čerstvosti

Obrázek1

 

Obrázek2

 

 

 

 

ZAČÍNÁME

 

 

Začínáme 1 Začínáme 2

 

Koupila jsem Nopálový chléb od pekárny "Náš chléb" a šup s ním do ČERSTVÉHO PYTLÍKU ...  Je čerstvý, kůrka měkká

 

 

DEN PRVNÍ 

Den první Chleba je čerstvý jako bych ho právě koupila v obchodě. Kůrka je krásně měkká, tak jako včera. Chleba dávám do ČERSTVÉHO PYTLÍKU na dno ukrojenou částí

 

 

 

DEN DRUHÝ

Den druhý I dnes je chleba jako čerstvě koupený, kůrka i ukrojená část je stále měkká.

 

 

 

DEN TŘETÍ

Den třetí 1 Den třetí 2

Dnes není co psát – chleba je jako čerstvě koupený, bez známky stárnutí

 

 

DEN ČTVRTÝ

Den čtvrtý 1 Den čtvrtý 2

Dnes mě napadlo přiložit naprosto čerstvý krajíc chleba - ten větší (vlevo) Oproti třídennímu je vláčnější dobře hydratovaný. Přesto testovaný chléb (krajíc vpravo) je vláčný, kůrka i vnitřní část. Je jen nepatrně pevnější, však stále velmi měkký a dobře hydratovaný.  

 

DEN PÁTÝ 

Den pátý 1 Den pátý 2

Dnes jsou vidět první známky dehydratace. Kůrka chleba je malinko pevnější, chleba je z ukrojené strany mírně dehydrovaný, čerstvě ukrojený je však stále v dobré kondici. Chleba je stále měkký a dobrý! 

 

DEN ŠESTÝ

Den šestý 1Den šestý 2Den šestý 3

Dnes je kůrka tvrdší, chleba nemá žádné známky plísně, je jen mírně dehydrovaný. Ukrojená část chleba je nepatrně oschlá, ale stále v dobré kondici. Ukrojená vnitřní část je měkká. 

Tedy kůrka mírně dehydrovaná, vnitřní část měkká, krájet jde lehce.

 

DEN SEDMÝ

Den sedmý 1Den sedmý 2

ČERSTVÝ PYTLÍK zvládl 7. den! Chleba má kůrku trochu oschlou, ale vnitřní část je v pohodě. Chleba je k jídlu a strukturou jako 2. den v igelitovém pytlíku nebo utěrce. Žádné známky plísně a dehydrovaná je jen kůrka. Za mne... Toto jsem si přála, aby chléb vydržel v ČERSTVÉM PYTLÍKU sedm dní! ❤️

 

DEN OSMÝ

Den osmý 1Den osmý 2Den osmý 3

Kůrka chleba je pevnější, dehydrovaná. Vnitřní část chleba je stále stejná. Obrázek vlevo ukazuje čerstvě ukrojený krajíc a obrázek vpravo ukazuje včera ukrojenou část chleba. Rozdíl je nepatrný. Chleba je stále konzumovatelný, kůrka není až tak tvrdá.

 

DEN DEVÁTÝ 

Den devátý 1 Dnešní den je dnem posledním. U chleba pomalu usychá kůrka, vnitřní část je však stále měkká. Zbytky chleba jsme snědli. Je splněno, po 9ti dnech není známky plísně, chleba jen dehydruje, však prvních 5 dní nebyl rozpoznatelný s čerstvým chlebem.   Den devátý 2
 
 

ČERSTVÝ PYTLÍK obstál! Chleba vydržel 9 dní bez plísně, pouze v posledních dnech s mírnou dehydratací kůrky.